Money from Internet - Споделяне на линкове

Търси

Вход във форума

Приятели на сайта

 • Създайте безплатен уеб сайт
 • Статистики


  Общо онлайн: 1
  Гости: 1
  Потребители: 0
  Понеделник, 22 Май 2017, 22:07
  Добре дошли Гост | RSS
  КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ОТ ИНТЕРНЕТ?
  Главна | Регистрация | Вход
  Споделяне на линкове  Можете да печелите и от споделяне на линкове. Да предположим, че искате да споделите видео или страница с приятели /чрез Facebook, Tweeter, Skype  или просто по Mail/, това може да ви донесе пари. Регистрирайте се в някой от сайтовете по-долу /или във всеки ако искате/. Трябва просто да копирате линка, който желаете да споделите и автоматично, сайтът ще генерира нов линк с някаква реклама. При отваряне от вашите приятели, ще генерирате печалба. Страхотно, нали? Споделяйте с приятели в САЩ, Канада, Англия, Австралия и навсякъде по света - това ще ви донесе още повече пари.
  Сумата, която ще печелите за 1 клик зависи от локацията на този, който го отваря. Тарифите можете да видите във всеки сайт за споделяне на линкове. Обикновено най-високи са тези за САЩ, КАНАДА, АНГЛИЯ.  В този сайт, можете да избирате какъв тип реклама да генерирате - тоест къде да се показва:

  Intermission - При отваряне, излиза цяла страница с реклама. В горният десен ъгъл има таймер. След отброяване на времето, излиза малък надпис "Skip ad", и след натискането му, се отваря страницата, която искате да споделите. Това е вариантът, който ви носи най-много пари!
  Този вариант изглеждаТАКА.

  Side Banner - При отваряне, излиза вашата страница, като цялата лява вертикална страна е заета от реклама. /Това не пречи на съдържанието на вашия линк!!!/
  Този вариант изглеждаТАКА.

  Top banner - При отваряне, излиза вашата страница, като цялата горна част е заета от реклама. /Това не пречи на съдържанието на вашия линк!!!/
  Този вариант изглеждаТАКА.

  Последните 2 варианта ви носят почти еднаква сума.

  Имате възможност да направите всички линкове от 1 страница платени. Тоест: Въвеждате HTML на страницата, а сайтът автоматично генерира платени линкове за всички обикновени такива, които има на страницата. Можете и да избирате дали те да се отварят в нова страница. Това ви носи пари за всеки отделен клик върху всеки отделен линк.

  ****************************************************************************
  $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$
  ****************************************************************************

  adf.ly - shorten links and earn money!

  Тази програма е подобен вариант на горната. Важно е да знаете  , че при тази програма, трябва сами да създадете рекламния линк. Пример: Влезте в профила си, от менюто в ляшо изберете "Easy Link". Ще видите 2 вариа нта на линк като този: http://adf.ly/164830/www.google.com. Тук трябва просто да заместитеwww.google.com с линка, който искате да споделите.

  Тук имате 2 варианта за реклама на страницата:

  Intermission
  -
  При отваряне, излиза цяла страница с реклама. В горният десен ъгъл има таймер. След отброяване на времето, излиза малък надпис "Skip ad", и след натискането му, се отваря страницата, която искате да споделите. Това е вариантът, който ви носи най-много пари!

  Този вариант изглеждаТАКА.

  Banner - При отваряне, излиза вашата страница, като цялата лява вертикална страна е заета от реклама. Банерът излиза в горната част на страницата. /Това не пречи на съдържанието на вашия линк!!!/
   
  Този вариант изглеждаТАКА.

  adf.ly - shorten links and earn money!

   
  *****************************************************************************
  $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
  *****************************************************************************

  Този вариант е най-лесен. Тук трябва да споделяте само един линк. За съжаление, той няма нищо общо със страници, които вие сте посетили или искате да споделите с приятели. Но тук и печалбата е най-голяма. Можете да спечелите до 2 долара за 1000 посещения. Трябва да се регистрирате /безплатно/ и да влезете в профила си. Ще видите 3 варианта за линк:

  Click here to get your 2$ cpm earning link : Breaks frames 
  Това е линк, за който ще печелите по 2 долара за 1000 посещения.

  Той изглеждаТАКА

  Click here to get your 1.2$ cpm earning link :You can use it everywhere
  Това е линк, за който ще печелите по 1,20 долара за 1000 посещения. Можете да го използвате ако рекламирате в някой PTC сайт!

  Той изглеждаТАКА 

  Click here to get your 0.6$ cpm earning link :Light version
  Това е линк, за който ще печелите по 0,60 долара за 1000 посещения.

  Той изглеждаТАКА


      


  Copyright MyCorp © 2017