Money from Internet - Пари + още нещо..

Търси

Вход във форума

Приятели на сайта

 • Създайте безплатен уеб сайт
 • Статистики


  Общо онлайн: 1
  Гости: 1
  Потребители: 0
  Понеделник, 22 Май 2017, 22:08
  Добре дошли Гост | RSS
  КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ОТ ИНТЕРНЕТ?
  Главна | Регистрация | Вход
  Пари + още нещо..


  Това са сайтове, в които освен пари, ще печелите нещо допълнително. Те са базирани на сърфиране - отваряте прозорец, в който има рекламна страница. В горната част има таймер и след изтичане на времето, просто натискате картинка/цифра за верификация. В същия прозорец се отваря следващата рекламна страница. Удобствовото е, че не трябва постоянно да отваряте и затваряте страници. Не е нужно и да следите съдържанието на рекламите. Тук ще печелите сравнително малко пари, но допълнителните бонуси не са за изпускане - печелите възможност да рекламирате, а има и парични бонуси.
   
   
  САЙТ 1:
   
   Тук можете да избирате 2 варианта за сърфиране: 1:1 /таймер 15 сек./ или 2:1 /20 сек./. При 1:1 получавате 1 кредит, а при 2:1 - половин кредит. Един кредит се равнява на 1 показване на ваша рекламна страница. Можете да рекламирате всичко - без порнографско съдържание и програми, които нарушават целостта на страницата /такива са сайтовете за споделяне на линкове например./ Можете да използвате този канал за набиране на реферали за PTC сайтове - доста е ефективно. Освен това, можете да замените кредитите за други рекламни места - банери или текстови реклами. 1 кредит=25 банера или 50 текста. Банерите се показват на други сърфиращи потребители, точно до таймерът, отброяващ времето за рекламно гледане.
  Допълнителни бонуси има и на всеки 25 сърфирани страници, независимо дали са 1:1 или 2:1 - билет за лотария в която можете да спечелите пари или до 500 кредита, бонус кредити за банери или текстови реклами.
  Освен това, печелите по 30 цента за всеки 1000 страници, които видите. Също така, печелите и по 10 цента за всеки ваш реферал сърфирал поне 100 страници.
  Регистрацията е безплатна!
   
   

  Popular 1:1 Traffic Exchange


  Copyright MyCorp © 2017