Money from Internet - Сайтове PTC

Търси

Вход във форума

Приятели на сайта

 • Създайте безплатен уеб сайт
 • Статистики


  Общо онлайн: 1
  Гости: 1
  Потребители: 0
  Понеделник, 22 Май 2017, 22:05
  Добре дошли Гост | RSS
  КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ОТ ИНТЕРНЕТ?
  Главна | Регистрация | Вход
  Сайтове PTC   
  Какво е РТС?
  РТС (Paid to click) в буквален превод - плащане за клик. Това са сайтове, в които можете да се
  регистрирате безплатно. Плащат ви да посещавате други интернет страници.

  Как се печели? Какво се прави?
  Всеки ден ви се предоставят линкове (рекламни - в повечето случаи са препратки към подобни сайтове, сайтове за търговия, онлайн казина, игри), на които трябва да кликате. След изтичане на определено време (от 5 до 60 секунди), вашият клик е валиден и автоматично получавате парите за тази реклама в сметката си в сайта. При повечето такива сайтове има 2 допълнителни действия за валидиране - клик на геометрична фигура за да отворите рекламната страница и клик (или ръчно въвеждане) на цифра/цифри или буква след изтичане времето на рекламата.

   
  По колко плащат? Пo колко се печели?
  Важен въпрос наистина. Не очаквайте това да стане основният ви източник на доходи в началото (първите 2-3 месеца). КОлкото и да е банално - зависи от вас.
  Различните сайтове имат различна политика и тарифи. Диапазонът е 0.00001 до 0.02 долара/евро/паунда за всеки един клик. Това са реалните параметри! Всички останали, които предлагат повече, просто няма да ви платят! Не си губете времето с такива! Реалните пари са до 2 цента на клик! Разбира се и броят на рекламите в различните сайтове е различен - логично - колкото по-малко струва един клик - толкова е по-голям броят на рекламите. Тези, които струват 0.005, 0.01, 0.02, обикновено са по 4 на ден - в редки случаи са 5-6.
  ВАЖНО! Споменатите цифри са за обикновени потребители!

  Какво е обикновен потребител?
  При безплатната регистрация, вие сте обикновен потребител. За да сте по-висок ранг, се изисква плащане. Сумите са различни за различните сайтове и рангове, както и плащането - някои искат плащане на месец, други за година. Ако сте по-висок ранг потребител имате различни облаги като: повече пари за клик (пример: обикновен потребител - 0.01, по-висок ранг - 0.015, 0.02), по-висока сума която можете да изтеглите (пример: обикновен потребител - 2$, по-висок ранг - 1.5, 1, 0.50 и т.н), повече реферали - както директни така и наети, и други.
  !!!!!Внимавайте къде инвестирате - преценете много добре риска. Направете една проста сметка дали инвестицията ви ще се върне!

  Какво е реферал и има ли почва у нас?
  Реферал е човек, който вие сте препоръчали и се е регистрирал посредством ваш линк - това са директни реферали. Такъв линк можете да намерите след регистрацията си, в менюто на вашият профил. Колкото повече реферали, толкова по-добре. Защо ли? Защото ще печелите част от тяхната заработка - 15,20,50 дори 100%.
  Има и така наречените наети реферали. Това са хората регистрирани без някой да ги е препоръчал. За тях ще трябва да платите - обикновено наемът е за 1 месец, а сумата за реферал са различни - 0.2, 0.5, 0.25 и т.н. Добре е да знаете, че не можете да наемате колкото искате, а има пакети от по 3,5, 10 и т.н. Също така, можете да закупувате пакети през определен интервал от време (Пример: Ако наемте 5 реферала днес, ще можете да наемата пак след 7 календарни дни).

   
  Как става плащането?
  Всеки сайт има минимална сума, която трябва да заработите за да изискате плащане. Тя варира от 0.01 до 2,5,7,8 долара. Сайт, който плаща при заработка над 7-8 долара не си струва усилията! Или ще ви трябват месеци за да го достигнете, или рекламите струват повече от 2-3 цента и няма да получите нищо.!!
  За да получите плащане, трябва да имате регистрация в някой от сайтовете: Paypal, Alertpay, Liberty Reserve  Copyright MyCorp © 2017