Money from Internet - Лесни пари

Търси

Вход във форума

Приятели на сайта

 • Създайте безплатен уеб сайт
 • Статистики


  Общо онлайн: 1
  Гости: 1
  Потребители: 0
  Понеделник, 22 Май 2017, 22:08
  Добре дошли Гост | RSS
  КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ОТ ИНТЕРНЕТ?
  Главна | Регистрация | Вход
  Лесни пари


   

   

   

   

  Тук ще намерите предложения за това, как да печелите без да полагате усилия, без реклами, без висене пред монитора.


  1. Това е сайт за "аутосърф". Подобен на други сайтове са сърфиране /можете да видите такива ТУК/, с тази разлика, че сърфирането е автоматично. Тоест, не е необходимо да сте пред екрана, да чакате таймер и да натискате бутони за зареждане на следваща страница. Всичко, което трябва да направите е да се регистрирате /безплатно/, да отидете в менюто "аутосърф", да стартирате процеса и да оставите компютъра си включен и свързан с интернет. Таймерът отброява по 15сек. на страница и автоматично отваря следващата. Хубаво е от време на време да проверявате какво се случва, защото при прекъсване на връзката с интернет или отваряне на нерегламентирана страница /такава, която ви пренасочва/, сърфирането спира и трябва да се рестартира. Можете да избирате дали да сърфирате за реални пари или за кредити, които да използвате за реклама на ваш/и сайт/ове. Тук се печели по-малко в сравнение с ръчното сърфиране, но пък не се изисква и много от вас. /За сравнение: Ръчно сърфиране: 30-35 цента за 1000 страници, аутосърф - 0,066 цента за 1000 страници./ Минимумът за плащане е 5 долара/евро - вие избирате валутата. С щатски долари ще достигнете сумата по-лесно. Ако оставите компютъра да работи цял ден /ако решите и през нощта/, ще ви трябват 20-30 дни. Плащането става само в PayPal! От реферали печелите 10%.
  Сайтът има френска и английска версия!

   

   

   

   

  Регистрация ТУК
  ************************************************************************************************************************************

   2. Споделяйте линк с приятелите, колегите и печелете по 0,50$ за всеки, който види страницата. Получавате и 2$ бонус при регистрация. Споделете линка във Facebook, Twitter, Google+, Youtube, форуми, чат, блогове, мейли и т.н. Минимумът за плащане е 30$.

  Много от топ потребителите на този сайт печелят по над 50$ на ден, над 1000$ месечно!

  Регистрирай се ТУК!

  3.

   

   

   


  Copyright MyCorp © 2017