Money from Internet - 18++

Търси

Вход във форума

Приятели на сайта

 • Създайте безплатен уеб сайт
 • Статистики


  Общо онлайн: 1
  Гости: 1
  Потребители: 0
  Понеделник, 22 Май 2017, 22:07
  Добре дошли Гост | RSS
  КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ОТ ИНТЕРНЕТ?
  Главна | Регистрация | Вход
  18++

  СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТАЗИ СТРАНИЦА Е САМО ИНФОРМАТИВНО! НЕ СЕ АНГАЖИРАМЕ С НАПРАВЕНИ РЕГИСТРАЦИИ И ПОСЛЕДВАЛИ ДЕЙСТВИЯ НА СТРАНИТЕ!

  ОТГОВОРНОСТТА ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ НОСИТЕ ВИЕ!


  Това е още една възможност за доходи от Интернет и тя може да бъде доста примамлива. Допускат се само лица над 18 години! Изисква се документ за самоличност и попълнено споразумение по образец /има го в сайта - трабва да се изтегли, разпечата, попълни ръчно!, да се сканира и прати по мейл./ Става въпрос за видеочат за възрастни. Има различни категории, в които може да се регистрирате - сами трябва да изберете. Можете да участвате във всички. Плащането е на минута, в зависимост от цената, която зададете. Получават се 40% от зададената стойност на минута. Плащането е 2 пъти месечно, при достигане на определен минимум /100 Долара за електронно плащане!/ Парите се превеждат по банков път /таксите са за ваша сметка - 15 - 30 долара в зависимост от банката/, електронен път или чек /не е препоръчително, тъй като ще ви отнеме много време за осребряването  му!/. Месецът е разделен на 2 периода - 1-15 число и 15-30/31. Заработката от първия период се изплаща в началото на следващия месец, а от втория - след 15-то число.
  Прочетете внимателно условията! Ако решите да се занимавате с това, преценете дали е подходяща дейност за вас. Изисква се компютър с добра интернет връзка и камера. Микрофонът не е задължителен, но е бонус за посетителите. Допълнителен бонус е конкурс с гласуване /платените посетители, които са били при вас дават своя глас в точки /1-5/. Класират се първите 69 модела, като паричните награди са от 5 до 100 долара./ Излишно е да споменаваме каква сума може да се изкара на месец. Само ще споменем най-добрите 5 модела за месеца /всеки месец са различни, но сумите са подобни!/, печелят 10 - 20 хиляди $ на месец.
  Регистрацията може да се направи по 2 начина - като Изпълнител или като Мастер. Първият вариант е подходящ за 1 акаунт в една категория. Ако искате да имате няколко акаунта или искате да се обедините с приятели /така ще спестите разходи при плащане/, изберете вариантът Мастер. При всички случаи препоръчваме вторият вариант.
  Сайтът е преведен на доста езици, включително и български. Можете да си направите извод, колко българи/ки са се регистритали там за да си стува инвестицията и трудът за превода.
  Българският е само при регистрацията, но за да заработвате добре, необходимо е да имате добри познания по английски. Всеки друг език е предимство. Е, ако не сте добър/добра с езика - компенсирайте с езика на тялото! :)
  Успех на всички, които поемат по този път!
  /Посоченият сайт не е единствен, но е с най-висок рейтинг и посещаемост от години./


  Регистрация на МАСТЕР или ИЗПЪЛНИТЕЛ  Copyright MyCorp © 2017